Salomon Sko - Franske Salomon forbindes mest av alt med ski, vinter, jakker og sekker men står også for mange nyskapende løsninger innen multisport, fjellklatring, og andre utendørsaktiviter. Salomon produserer forutenom jakker og sekker også blant annet løpesko, støvler, luer, hansker og ryggsekker. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av funksjonelle jakker, sekker og annet ski- og vinterutstyr.

Salomon Sko

(125 varer)

Salomon har eksistert i bransjen siden 1947, og holder på med det meste innen snøsport og trening. Noe av det som de er absolutt best på, er skoene deres. Med den lange erfaringen er de drevne på å lage sko, fjellsko og løpesko av beste sort. Uavhengig av hvilken type sko du er ute etter, har Salomon det. Treningssko til treningsstudioet, trailrunning, langdistanse – de har til og med sko for ekstreme turer i ordentlig kaldt vær.

Salomon Speedcross

Salomon har flere serier av løpesko. En av de mest populære er Speedcross. Salomon Speedcross er en trailrunning-sko som du kommer til å elske. Speedcross gir deg svært godt grep når du løper. Salomon blander gummi med forskjellige hardheter i sålen, for å gi et optimal grep og holdbarhet uansett hvilket underlag du løper på. Den er også forholdsvis lett, men til tross for dette også ekstremt holdbar. Passformen er svært god. Den sitter tight over foten og glipper ikke. Salomons Quicklace-system er en smakssak, men uansett hva du foretrekker, er det en svært kjapp og lettvint løsning for skosnøring.

Salomon vintersko

For de som ønsker et litt roligere tempo i naturen, har Salomon et godt utvalg av vintersko. Salomons sko har med seg mange av fordelene fra løpeskoene. De er svært godt bygd og holdbare, og de klarer turer i tøft terreng. Passformen er svært god, og skoene sitter tight uten å føles stive. Mange av vinterskoene har Gore-Tex-membran slik at de er helt vanntette, men de ventilerer ut fukt på en god måte, slik at du holder føttene tørre. Salomons mer ekstreme sko takler også svært lave temperaturer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!