Salomon Sko - Salomon har eksistert i bransjen siden 1947, og holder på med det meste innen snøsport og trening. Noe av det som de er absolutt best på, er skoene deres. Med den lange erfaringen er de drevne på å lage sko, fjellsko og løpesko av beste sort. Uavhengig av hvilken type sko du er ute etter, har Salomon det. Treningssko til treningsstudioet, trailrunning, langdistanse – de har til og med sko for ekstreme turer i ordentlig kaldt vær.

Salomon Sko

(6 varer)


Salomon Speedcross

Salomon har flere serier av løpesko. En av de mest populære er Speedcross. Salomon Speedcross er en trailrunning-sko som du kommer til å elske. Speedcross gir deg svært godt grep når du løper. Salomon blander gummi med forskjellige hardheter i sålen, for å gi et optimal grep og holdbarhet uansett hvilket underlag du løper på. Den er også forholdsvis lett, men til tross for dette også ekstremt holdbar. Passformen er svært god. Den sitter tight over foten og glipper ikke. Salomons Quicklace-system er en smakssak, men uansett hva du foretrekker, er det en svært kjapp og lettvint løsning for skosnøring.

Salomon vintersko

For de som ønsker et litt roligere tempo i naturen, har Salomon et godt utvalg av vintersko. Salomons sko har med seg mange av fordelene fra løpeskoene. De er svært godt bygd og holdbare, og de klarer turer i tøft terreng. Passformen er svært god, og skoene sitter tight uten å føles stive. Mange av vinterskoene har Gore-Tex-membran slik at de er helt vanntette, men de ventilerer ut fukt på en god måte, slik at du holder føttene tørre. Salomons mer ekstreme sko takler også svært lave temperaturer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!