Flash Led Light Stroller - ID: A076269

Save Lives NowFlash Led Light Stroller

Mer info

Mer om Flash Led Light Stroller fra Save Lives Now

Flash LED Light Stroller sørger for at barnevognen blir synlig i mørket på opptil 300 meters avstand, slik at alle medtrafikanter kan oppdage familiens nyankomne i god tid. Det har en enestående utforming og funksjon og er lett å bruke. Den gunstige prisen gjør det til et ypperlig tilbehør til alle barnevogner. Flash LED Light Stroller er en flott måte å vise omtanke for de minste på. Produktet er tilvirket i stoff og inneholder seks LED-lamper med tre funksjoner: blinkende, hurtigblinkende og konstant lys. On/Off – Trykk på logotypen. Batterier 4x CR 2032 medfølger i hver batteripakker, de kan skiftes ut og har en holdbarhet på 40-60 timer.
Egenskaper for Flash Led Light Stroller :
Vekt per batteri: 2.9 g
Batterimodell: CR2032
Oppladbare batterier: Nei
Antall batterier: 4 stk
Batterier inkludert: Ja
Många olyckor och personskador sker på grund av att vi vistas i mörkret, utan att synas. Trötthet och okoncentration är andra faktorer, liksom att framföra fordon påverkad av alkohol. Save Lives Now vill minska olyckorna och erbjuder enkla och prisvärda produkter som reflexer, LED-lampor och alkoholmätare för att skapa en tryggare och säkrare vardag.

Mer fra Save Lives Now

Vis alle Lykter & Lamper

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!