Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Flash Led Light Vest Large - ID: A076267

Julefest
20% - KODE

Save Lives NowFlash Led Light Vest Large

Mer info

Mer om Flash Led Light Vest Large fra Save Lives Now

Med Flash LED Light Vest er du alltid opplyst og synlig på opptil 300 meters avstand. Vanlige reflekser er avhengig av lys fra billyktene for å være synlige. Flash LED Light Vest har regulerbar størrelse, er laget av tekstilbånd med elastiske partier som strekker seg rundt kroppen, og kneppes enkelt fast på forsiden med en spenne. Vesten har tre forskjellige lysfunksjoner, fra blinking til fast lys, og fås både i barnestørrelse og til voksne. Vesten er så myk at du ikke merker at du har den på når du går, løper eller arbeider i mørke omgivelser. Aktive mennesker som spaserer, løper, sykler, rir, arbeider eller leker, setter stor pris på Flash LED Light Vest. Vi håper dere vil fortsette å mosjonere og ta vare på hverandre. Produktet er tilvirket i stoff og inneholder to LED-lamper med tre funksjoner: blinkende, hurtigblinkende og konstant lys. On/Off – Trykk på logotypen. Batterier 2x CR 2032 medfølger i hver batteripakker, de kan skiftes ut og har en holdbarhet på 40-80 timer.
Egenskaper for Flash Led Light Vest Large:
Vekt per batteri: 2.9 g
Batterimodell: CR2032
Oppladbare batterier: Nei
Antall batterier: 2 stk
Batterier inkludert: Ja
Många olyckor och personskador sker på grund av att vi vistas i mörkret, utan att synas. Trötthet och okoncentration är andra faktorer, liksom att framföra fordon påverkad av alkohol. Save Lives Now vill minska olyckorna och erbjuder enkla och prisvärda produkter som reflexer, LED-lampor och alkoholmätare för att skapa en tryggare och säkrare vardag.

Mer fra Save Lives Now

Vis alle Lykter & Lamper

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!