Flash Led Light Band 2-pack - ID: A076268

SaveLivesNowFlash Led Light Band 2-pack

Mer info

Mer om Flash Led Light Band 2-pack fra SaveLivesNow

Flash LED Light Band er et fantastisk produkt som alltid vil være synlig i mørket, i motsetning til vanlige reflekser som man ikke ser før de blir belyst. Med fast eller blinkende lys blir du synlig på opptil 300 meters avstand, og dermed får alle medtrafikanter god tid til å tilpasse farten. Å bry seg om familie og venner er det fineste man kan gjøre. Hvorfor ikke vise omtanke ved å gi en Flash til noen du bryr deg om? Båndet kan justeres og har også en elastisk del som gjør det enkelt å tre båndet inn på armen, beinet – eller hvorfor ikke rundt hundens hals. Produktet er tilvirket i stoff og inneholder en LED-lampe med tre funksjoner: blinkende, hurtigblinkende og konstant lys. On/Off – Trykk på logotypen. Batteri 2x CR 2032 medfølger. De kan skiftes ut og har en holdbarhet på 60-80 timer.
Egenskaper for Flash Led Light Band 2-pack:
Vekt per batteri: 2,9 g
Batterimodell: CR2032
Oppladbare batterier: Nei
Antall batterier: 2 stk
Batterier inkludert: Ja
Vi som jobber her, har én interesse og grunntanke: Vi vil bidra til en tryggere og sikrere tilværelse for alle. Derfor har vi bestemt oss for å utvikle nye og nyskapende produkter som skal beskytte deg og dine i hverdagslige risikosituasjoner. Mange ulykker og personskader oppstår fordi vi er ute i mørket uten å være synlige. Tretthet og svekket konsentrasjon er andre faktorer, i tillegg til kjøring under påvirkning av alkohol. Dette vil vi forandre på, og vi er stolte over å kunne tilby enkle og rimelige løsninger til alle problemområdene. Vi nøyer oss imidlertid ikke med det, for vi drives også av ønsket om å kunne utvikle stadig flere gode produkter som kan forbedre ulykkesstatistikken og redde liv. Selskapet har i stor grad oppstått med utgangspunkt i mine egne erfaringer som brannmann i de svenske fjellandskapenes karrige omgivelser og utfordrende klima. Her innså jeg tidlig at mange alvorlige ulykkessituasjoner kunne ha vært unngått ved hjelp av forebyggende tiltak og aktive handlinger kombinert med funksjonelle og kundevennlige produkter. Med andre ord: Med små og enkle midler kan hver og en av oss gjøre en innsats. Hvorfor ikke begynne allerede i dag med å gi dine nære og kjære en Flash, Blinky, Awake eller Alco? Felles for alle produktene våre er at de kan bidra til en tryggere og sikrere hverdag.

Mer fra SaveLivesNow

Vis alle Lykter & Lamper

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!