Flash LED Light Vest Children - ID: A076264

SaveLivesNowFlash LED Light Vest Children

Mer info

Mer om Flash LED Light Vest Children fra SaveLivesNow

Med Flash LED Light Vest er du alltid opplyst og synlig på opptil 300 meters avstand. Vanlige reflekser er avhengig av lys fra billyktene for å være synlige. Flash LED Light Vest har regulerbar størrelse, er laget av tekstilbånd med elastiske partier som strekker seg rundt kroppen, og kneppes enkelt fast på forsiden med en spenne. Vesten har tre forskjellige lysfunksjoner, fra blinking til fast lys, og fås både i barnestørrelse og til voksne. Vesten er så myk at du ikke merker at du har den på når du går, løper eller arbeider i mørke omgivelser. Aktive mennesker som spaserer, løper, sykler, rir, arbeider eller leker, setter stor pris på Flash LED Light Vest. Vi håper dere vil fortsette å mosjonere og ta vare på hverandre. Produktet er tilvirket i stoff og inneholder to LED-lamper med tre funksjoner: blinkende, hurtigblinkende og konstant lys. On/Off – Trykk på logotypen. Batterier 2x CR 2032 medfølger i varje batteripaket, de kan skiftes ut og har en holdbarhet på 40-80 timer.
Egenskaper for Flash LED Light Vest Children:
Vekt per batteri: 2,9 g
Batterimodell: CR2032
Oppladbare batterier: Nei
Antall batterier: 2 stk
Batterier inkludert: Ja
Vi som jobber her, har én interesse og grunntanke: Vi vil bidra til en tryggere og sikrere tilværelse for alle. Derfor har vi bestemt oss for å utvikle nye og nyskapende produkter som skal beskytte deg og dine i hverdagslige risikosituasjoner. Mange ulykker og personskader oppstår fordi vi er ute i mørket uten å være synlige. Tretthet og svekket konsentrasjon er andre faktorer, i tillegg til kjøring under påvirkning av alkohol. Dette vil vi forandre på, og vi er stolte over å kunne tilby enkle og rimelige løsninger til alle problemområdene. Vi nøyer oss imidlertid ikke med det, for vi drives også av ønsket om å kunne utvikle stadig flere gode produkter som kan forbedre ulykkesstatistikken og redde liv. Selskapet har i stor grad oppstått med utgangspunkt i mine egne erfaringer som brannmann i de svenske fjellandskapenes karrige omgivelser og utfordrende klima. Her innså jeg tidlig at mange alvorlige ulykkessituasjoner kunne ha vært unngått ved hjelp av forebyggende tiltak og aktive handlinger kombinert med funksjonelle og kundevennlige produkter. Med andre ord: Med små og enkle midler kan hver og en av oss gjøre en innsats. Hvorfor ikke begynne allerede i dag med å gi dine nære og kjære en Flash, Blinky, Awake eller Alco? Felles for alle produktene våre er at de kan bidra til en tryggere og sikrere hverdag.

Mer fra SaveLivesNow

Vis alle Lykter & Lamper

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!