Scarpa Sko

(14 varer)

Scarpa er et akronym for Società Calzatureria Asolana Riunita Pedemontana Anonima, som er et italiensk merke som produserer høykvalitets sko, støvler og skisko. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1938 av Lord Rupert Iveagh men ble siden overtatt av familien Parisotto som fortsatt driver selskapet fremover og har gjort det til et anerkjent merke over hele verden.

Italienske sko fra øverste hylle

Når du kjøper ett par Scarpa sko vet du at du har gjort en god investering. Takket være sin optimale passform og eleganse passer de utmerket for et aktiv liv utendørs, uansett om du er ute på luftetur med hunden eller befinner deg i fjellandskap/snødekte områder. Skoene finnes både til kvinner og menn i flere ulike modeller og størrelser for at du skal kunne gjennomføre hardere aktiviteter på beste måte uten å skade føttene dine.

Scarpa Mojito – En stilig, komfortable og lett sko

En av de mest populære skoene fra Scarpa er modellen Mojito. Skoene kommer i mange ulike farger og er kjent for å være stilige, komfortable og ekstremt lette - noe som gjør dem veldig populære som hverdagssko.

Mojitoskoene består av en Vibram Spyder såle med semsket skinn som gir optimal støtte for føttene, og tuppen på skoene ser ikke bare bra ut - den beskytter også mot skitt og slitasje. For deg som tør å stikke deg ut finnes Mojitoen i flere morsomme farger, mens for deg som går for en mer diskré stil så finnes modellen også i flere subtile nyanser - alt kommer ann på din personlige smak.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!