Scott

-
Historien om Scott startet med Ed Scott, en talentfull ingeniør og skiløper som bodde i Sun Valley i Idaho. Ed Scotts første oppfinnelse, en avsmalende skistav i aluminium, erstattet bransjens eksisterende stav av bambus og stål. Den revolusjonerende skistaven dannet grunnlaget for et nytt varemerke, SCOTT, og plasserte Scott som et ledende firma innen teknisk utvikling av skiutstyr. Med årene har Scott utviklet seg til å bli et velkjent varemerke, ikke bare innenfor skisporten. Firmaet fortsetter å produsere banebrytende produkter for sportsmarkedet.

Scott

(117 varer)

Alt du trenger for en aktiv livsstil

Scott har det meste av det du trenger for en aktiv livsstil, og blant deres sortiment på Outnorth finner du alt fra klær og skibriller til skistaver og hjelmer. Med en lidenskap for det tekniske kan du stole på at Scotts produkter oppfyller sitt formål. Kjøp utstyr til familiens neste store eventyr – her finner du produkter for både herre, dame og barn.

Finn dine favoritter

Med Scott slipper du å gå på kompromiss med stil eller kvalitet. Produktene er designet for best mulig passform i samsvar med de nyeste trendene og med sikkerheten i fokus. Uansett om du investerer i ett par «googles» eller en skijakke kan du stole på utstyret og konsentrere deg om å nyte skibakken!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!