Airmat Comfort Plus Insulated Small - ID: A068117

Sea to summitAirmat Comfort Plus Insulated Small

Mer info

Mer om Airmat Comfort Plus Insulated Small fra Sea to summit

Airmat Comfort Plus Insulated Small fra Sea to Summit gir deg det mest effektive systemet for å finjustere komforten som er tilgjengelig på markedet i dag. Comfort Plus Mats har dobbelt lag med Exkin Platinum og Thermolite-isolasjon. De to lagene med høy tetthet av luftceller kan trykksettes uavhengig for å gi den ultimate fleksibiliteten i komfortjustering. Blås opp det øverste laget til din personlige komfortsmak mens du opprettholder et underlag med høyt trykk for beskyttelse mot ulendt terreng. Uavhengige kamre lar madrassen fungere selv om ett av lagene er punktert.
  • Air Sprung Cells tilpasser seg kroppsfasongen din, og gir en jevnere spredning av trykk over madrassen for en mer behagelig natts søvn.
  • Multifunksjonsventil med høy gjennomstrømming gir rask oppblåsing, tømming og enkel finjustering for personlig komfort
  • Ultra-Fresh antimikrobiell behandling av TPU-formelen for å forhindre intern muggvekst
  • Inkluderer en Airstream Pump som er integrert i pakksekken for rask og enkel oppblåsning.
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel lapping i felt
  • Inkluderer låsesystem som fester Sea to Summit-puter til underlaget Konstruksjon med to uavhengige lag, noe som gir større følsomhet ved å fordele kroppsvekten og formen over flere celler. De to lagene er forskjøvet for å være jevnere og mer dempende.
  • Exkin Platinum er et veldig lett og stille metallisert stoff. Exkin Platinum-termoteknologi reflekterer strålingsvarme tilbake til brukeren.
  • Thermolite-isolasjon fyller Air Sprung luftcellene for å forhindre konvektiv varmetap fra den varme kroppen til den kalde bakken.
  • Extrusion TPU-laminering er overlegent rull-til-rull-laminering, og hjelper til med å forhindre delaminering.

Materialer: 30/40D Nylon.
Egenskaper for Airmat Comfort Plus Insulated Small:
Isolasjonsmateriale: Syntetisk
Dimensjon utvendig LxB: 168 x 55 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 11,5 x 23 cm
Vekt: 775 g
R-verdi (US): 4,0
Tykkelse: 6,3 cm
Frilufts- og reisegreier fra Sea to Summit er spesialdesignet for de kravene gramjegere stiller til sitt utstyr. Ultralette materialer og vektsparende teknikker gir kompakte, slitesterke lettvektsprodukter,

Mer fra Sea to summit

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!