DeltaLight Camp Set 4.4 - ID: A068101

Sea To SummitDeltaLight Camp Set 4.4

Mer info

Mer om DeltaLight Camp Set 4.4 fra Sea To Summit

DeltaLight Camp Set 4.4 fra Sea to Summit er laget av BPA-fritt, glassfiberforsterkede polypropylen. Det er et fire personers lett og kompakt spisesett som er ideelt for familietur. Det plassbesparende settet med åtte deler pakkes i medfølgende termoformede oppbevaringspose og passer inn inn i Sea to Summit Alpha og Sigma 2,7L og 3,7L kjeler for et komplett turkjøkkensett. DeltaLight spiseboller har rette kanter og generøse proporsjoner, og de indre og ytre bollene har forskjellige farger for enkel sammenkobling. De isolerte og ergonomisk formede DeltaLight isolerte koppene er enkle å gripe og kommer med avtakbare silikon drikkelokk og ytre isolasjonshylse.
  • Lett, slitesterkt og lettstelt
  • BPA-fritt, matvaremateriale som er mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
  • Leveres med en praktisk oppbevaringspose
  • To fargekonfigurasjoner gjør det enkelt å identifisere dem
  • Kan pakkes inn i AlphaPot og Sigma Pot for kompakt pakking

Inkludert: 4 DeltaLight Bowls og 4 Insul Mugs.
Egenskaper for DeltaLight Camp Set 4.4:
Materiale: Plast
Vekt: 650 g
Frilufts- og reisegreier fra Sea to Summit er spesialdesignet for de kravene gramjegere stiller til sitt utstyr. Ultralette materialer og vektsparende teknikker gir kompakte, slitesterke lettvektsprodukter,

Mer fra Sea To Summit

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!