Watercell X 20L - ID: A068132

Julefest
20% - KODE

Sea To SummitWatercell X 20L

Mer info

Mer om Watercell X 20L fra Sea To Summit

Watercell X 20L fra Sea to Summit er en komplett løsning for vannlagring, drikke og dusj på tur. Watercell X kombinerer smart design, robuste materialer og funksjonalitet. Den kompakte 3D-formen og innvendig skillevegg gjør den håndterbar og enkel å fylle, stue, stable og tømme. Den unike, lavprofil multifunksjons vrikorken kombinerer utstrømmingskontroll, vid åpning for enkel fylling og en avtakbar dusjventil. Konstruert med RF-sveisede sømmer for maksimal styrke og pålitelighet, og laget av slitebestandig TPU for fleksibilitet og holdbarhet. TPU-en av matvarekvalitet er også BPA-, PVC- og smakfri. De strategisk plasserte, vannavstøtende gripehåndtakene gir bære-, opphengs- og faststroppingsmuligheter, mens skrukorkens vide åpning og lavprofil påfyllingshåndtak gjør fyllingen uanstrengt. Den selvstående cellestrukturen gir effektiv bruk av det indre volumet og lar Watercell ST renne helt av for tørking ved slutten av en tur.
  • Sterk RF-sveiset 3D-form med innvendig skillevegg for enkel bruk og kompakt pakking
  • Multifunksjonskork med hellekontroll og standard vid munnåpning
  • Justerbart stroppsystem for bæring, faststropping og henging
  • Liten dusjventil som festes på bærestroppen når den ikke er i bruk
  • Indre TPU-materiale av matvareklasse. BPA-, PVC- og smakfritt
  • Ytre lag av 400D nylon for holdbarhet og enkel pakking
  • Watercell X drikkeslange fås som tilbehør og inkluderer et BPA-, PVC- og smaksfritt standard hurtigkoblingsslange og selvlukkende biteventil
Egenskaper for Watercell X 20L:
BPA-fri: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 515 x 375 x 160 mm
Vekt: 335 g
Volum: 20000 ml
Frilufts- og reisegreier fra Sea to Summit er spesialdesignet for de kravene gramjegere stiller til sitt utstyr. Ultralette materialer og vektsparende teknikker gir kompakte, slitesterke lettvektsprodukter. Vellagede, prisgunstige friluftsgreier fra en gjeng friluftsspesialister.

Mer fra Sea To Summit

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!