SealLine

-
Slipp våt bagasje! SealLine produserer vanntette vesker, E-cases og pakkeposer. Om du er redd for - forsegl det!

SealLine

(29 varer)

SealLine produserer vanntett utstyr til padlere, surfere og backpackere. Alle produkter er designet og kvalitetssikret i Seattle i USA av ingeniører som er kunnskapsrike innenfor emnet og lever for denne typen kvalitet. De matcher materialer med design for å lage markedets mest spesialiserte, høykvalitative og vanntette produkter.

Urban Tote

Urban Tote fra SealLine er basert på tradisjonelle japanske fiskevesker. En funksjonell ryggsekk/drybag som primært er til for utendørsaktiviteter, men som egentlig fungerer i alle situasjoner. Urban Tote kan brukes på ryggen som en ryggsekk eller som vanlig veske. Vesken er utstyrt med en vanntett rullelukking, noe som garanterer at alt innholdet holder seg tørt.

Vanntett oppbevaring

Du finner den smarte vanntette posen See Pouch i to forskjellige størrelser hos Outnorth. See Pouch er utstyrt med en regulerbar halsreim og et feste for beltet. Posen lukkes med rullelukking og er helt vanntett. Det betyr at du kan oppbevare dine kjæreste eiendeler som pass, penger, kort og mobiltelefon i posen, og være sikker på at det holdes tørt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!