Sealskinz

-
SealSkinz har over tretti års erfaring med produksjon og utvikling av utholdenhetsprodukter for trening. De har latt seg inspirere av verdens beste idrettsmenn innen blant annet fjellklatring, sykling, skigåing, løping og seiling for å skape så effektive og kvalitative produkter som mulig. Disse idrettsutøverne har sørget for at SealSkinz produkter leverer høy komfort og prestasjon uansett værforhold. SealSkinz produkter er vanntette samtidig som de puster. Det betyr at du holder deg tørr til tross for dårlig vær og samtidig slipper å fryse, da materialet ikke blir vått og puster.

Sealskinz

(44 varer)

Holder deg tørr uansett vær

I SealSkinz sortiment finner du blant annet hansker for ulike typer aktive idretter. En del hansker passer til og med utmerket når du jakter. Velg blant ulike modeller ut fra hvilke funksjoner og hvilken kvalitet du ønsker. Her finner du også strømper som er perfekte for alle typer eventyr, og smarte skotrekk.

Vær ute lengre med riktig klær

Gjør utstyret ditt komplett med strømper og hansker fra SealSkinz. Lykkes du med å holde hender og føtter tørre og varme, kan du være ute så lenge du ønsker! La ikke været bestemme ditt eventyr.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!