Shock Absorber

-
Historien om Shock Absorber begynte i 1994 da forskning ved universitetet i Edinburgh bidro til utviklingen av den originale sports-BH-en for kvinner. Den første sport-BH-en, som var skapt for å forebygge de negative treningseffektene på kvinnenes kropp, var et stort gjennombrudd. Ett år senere lanserte Shock Absorber sin første kolleksjon sports-BH-er med hjelp fra idrettslegenden Sally Gunnel. Noen ganger jobber firmaet sammen med forskere for å videreutvikle produktene sine og gi best mulige forutsetninger for kvinner til å drive med idrett.

Shock Absorber

(11 varer)

Kjenn forskjellen med riktig støtte

Ofte legger vi ikke så mye tanker og energi i det vi bruker under klærne, men riktig sports-BH kan utgjøre en enorm forskjell på dine treningsresultater og opplevelse. Uansett om du har stor eller liten byste er en sports-BH nødvendig når du trener, og med riktig modell merker du raskt forskjell.

Trendy og komfortable

Hos Outnorth finner du sports-BH-er som er både trendy og komfortable. Med Shock Absorber trenger du ikke å velge mellom design og kvalitet. Velg blant flere ulike modeller som garantert gir støtte på løpeturen, aerobicøkten eller styrketreningen, og som samtidig er fint utformet etter dagens trender.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!