Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

27624

Compass 3NL-360 - ID: A072743

SilvaCompass 3NL-360

Mer info

Mer om Compass 3NL-360 fra Silva

Silva Compass 3NL-360 er et allsidig kompass som egner seg godt til de fleste utendørsaktiviteter.

Den har et stabilt grep og retningen er lett å lese. De patenterte rød/svarte nord/sør-linjene i bunnplaten gjør den enkel å bruke, og du kan være trygg på at den viser riktig retning.

Bunnplaten er svakt buet og på slutten har den et forstørrelsesglass for å forenkle mer presis kartavlesning. Vinkelgraden på toppen av kompasset er flyttbar.

Nøkkelbåndet er forberedt med avstandsmarkeringer, slik at det blir lettere for deg å enkelt estimere hvor langt du har igjen og finne den beste veien videre.

SIKKERHETSSTROPP MED SKALA

Ved å bruke markeringer på stroppen kan du vurdere avstand på kartet.

VANNTETT

Helt vanntett og tåler tøffe værforhold.

FORSTØRRELSESGLASS

Innebygd forstørrelsesglass for detaljert kartlesing.
Egenskaper for Compass 3NL-360:
Kompasstype: Linjalkompass
Forstørrelsesglass: Ja
Måleskala i cm: Ja
Silva oppsto takket være tre oppfinnsomme orienteringsmestere som skapte et væskefylt kompass i 1933. Et kompass som var mye enklere og mer presist enn det som fantes på markedet den gang. Firmaet har siden vokst, og med erfaring fra det harde, norske klimaet kan du føle deg sikker på at Silvas produkter klarer tøffe værforhold. Kompasset er i dag et selvsagt produkt i Silvas sortiment, men de byr også på andre produkter for diverse aktiviteter utendørs.

Mer fra Silva

Vis alle Kompass

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Silva har gjennomgått forandringer og holder på å ta frem en miljøpolicy."

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet et holdbarhetsarbeid. Følger kjemikalielovstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) og er engasjerte i REPA (produksjonsasvarlige for gjenvinning av emballasje). Ved produksjon leter man alltid etter det miljøvennlige alternativet. Alle Silva-produkter merkes med materialinformasjon for å gjøre gjenvinningen lettere.

  Gjenvinning: Når det gjelder plast velger man emballasje i plast som er gjenvinningsbar. Når det gjelder produkter er det viktig at produktene er ekstremt holdbare og man har ikke funnet en måte å gjenvinne dem på enda.

  Etikk: Code of Conduct med leverandører i Asia. Gjør revisjoner for å bekrefte at den blir fulgt.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!