27624

Run 5 Grey - ID: A117322

SilvaRun 5 Grey

Mer info

Mer om Run 5 Grey fra Silva

Run 5 Grey fra Silva er en lett og vanntett hodelykt designet for å kjøre med en lysstyrke på 350 lumen. Hodelykten har en batteripakke for tre AAA-batterier som kan plasseres i batteriholderen på pannebåndet eller i lommen eller ryggsekken ved hjelp av skjøteledningen.
Funksjoner:

 • Silva Intelligent Light optimaliserer lysbildet
  gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys og vidvinkellys

 • Vanntett IPX5 standard

 • Stor av/på-knapp for enkel håndtering

 • Forlengelseskabel hvis batteriet er plassert i lommen
  eller ryggsekk

 • Lav vekt og bredt delvis gummiert pannebånd
  at hodelykten sitter på plass

Egenskaper for Run 5 Grey:
Vekt per batteri: 11.5 g
Batterimodell: AAA
Vann beskyttelse: IPX5
Batteritid: 90 h
Antall batterier: 3 stk
Batterier inkludert: Nei
Dimmefunksjon: Nei
Justerbar fokus: Nei
Lysstyrke: 350 Lm
Maks rekkevidde: 75 m
Silva oppsto takket være tre oppfinnsomme orienteringsmestere som skapte et væskefylt kompass i 1933. Et kompass som var mye enklere og mer presist enn det som fantes på markedet den gang. Firmaet har siden vokst, og med erfaring fra det harde, norske klimaet kan du føle deg sikker på at Silvas produkter klarer tøffe værforhold. Kompasset er i dag et selvsagt produkt i Silvas sortiment, men de byr også på andre produkter for diverse aktiviteter utendørs.

Mer fra Silva

Vis alle Hodelykter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Silva har gjennomgått forandringer og holder på å ta frem en miljøpolicy."

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet et holdbarhetsarbeid. Følger kjemikalielovstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) og er engasjerte i REPA (produksjonsasvarlige for gjenvinning av emballasje). Ved produksjon leter man alltid etter det miljøvennlige alternativet. Alle Silva-produkter merkes med materialinformasjon for å gjøre gjenvinningen lettere.

  Gjenvinning: Når det gjelder plast velger man emballasje i plast som er gjenvinningsbar. Når det gjelder produkter er det viktig at produktene er ekstremt holdbare og man har ikke funnet en måte å gjenvinne dem på enda.

  Etikk: Code of Conduct med leverandører i Asia. Gjør revisjoner for å bekrefte at den blir fulgt.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!