Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

27624

Trail Runner Free - ID: A071158

SilvaTrail Runner Free

Mer info

Mer om Trail Runner Free fra Silva

Trail Runner Free fra Silva er en behagelig og lett hodelykt for alle som elsker å løpe. Funksjonene og lysstrålen er optimalisert for løperens behov. Trail Runner Free er et godt valg hvis du kjører mer sporadisk og dermed innhold for å bytte batterier når de går tom. 3 AAA-batterier følger med, men takket være at du også får Hybrid Battery Case, kan du oppgradere med Hybrid Battery 1.5Ah på et senere tidspunkt hvis du angrer.
Hodelykten kan ha enten Silva oppladbare hybridbatteripakker eller AAA-batterier. Vesken har grepsvennlige overflater og har et integrert rødt sikkerhetslys bak - noe som gir ekstra sikt. Trail Runner Free er lett og perfekt balansert, med jevne justeringer og en flat, myk tekstil skjøteledning som ikke blir sammenfiltret. Batteriet kan bæres komfortabelt på pannebåndet, eller takket være skjøteledningen kan det holdes varmt i lommen for å spare batterilevetid.
Egenskaper for Trail Runner Free:
Antall dioder: 2
Batterimodell: AAA
Vekt per batteri: 62 g
Vann beskyttelse: IPX5
Batteritid: 70 h
Oppladbare batterier: Nei
Vekt: 119 g
Antall batterier: 3 stk
Batterier inkludert: Ja
Dimmefunksjon: Ja
Justerbar fokus: Nei
Lysstyrke: 400 Lm
Maks rekkevidde: 80 m
Silva oppsto takket være tre oppfinnsomme orienteringsmestere som skapte et væskefylt kompass i 1933. Et kompass som var mye enklere og mer presist enn det som fantes på markedet den gang. Firmaet har siden vokst, og med erfaring fra det harde, norske klimaet kan du føle deg sikker på at Silvas produkter klarer tøffe værforhold. Kompasset er i dag et selvsagt produkt i Silvas sortiment, men de byr også på andre produkter for diverse aktiviteter utendørs.

Mer fra Silva

Vis alle Hodelykter

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Silva har gjennomgått forandringer og holder på å ta frem en miljøpolicy."

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet et holdbarhetsarbeid. Følger kjemikalielovstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) og er engasjerte i REPA (produksjonsasvarlige for gjenvinning av emballasje). Ved produksjon leter man alltid etter det miljøvennlige alternativet. Alle Silva-produkter merkes med materialinformasjon for å gjøre gjenvinningen lettere.

  Gjenvinning: Når det gjelder plast velger man emballasje i plast som er gjenvinningsbar. Når det gjelder produkter er det viktig at produktene er ekstremt holdbare og man har ikke funnet en måte å gjenvinne dem på enda.

  Etikk: Code of Conduct med leverandører i Asia. Gjør revisjoner for å bekrefte at den blir fulgt.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!