Mygg+Flått Spray - ID: A169891

Julefest
20% - KODE

Sjö & HavMygg+Flått Spray

Mer info

Mer om Mygg+Flått Spray fra Sjö & Hav

Mygg+Flått Spray er et effektivt mygg- og flåttmiddel fra Sjö&Hav, laget av økologisk sitroneukalyptusolje. Beskytter mot insekter som mygg, flått, klegg, knott og hjortelusflue. Det beskytter også mot sandfluer og tropiske mygg som kan bære på sykdommer som zika, denguefeber og malaria.
  • Fritt for DEET og skånsomt mot huden.
  • Til tross for det høye innholdet av virkestoff (30 %) er det kun en liten mengde som absorberes av huden. Derfor kan det brukes på yngre barn fra 3 år.
  • Spray i hånden og stryk ut over eksponert hud. 
  • Maksimalt to påføringer per dag.
  • Kan påføres på klær og utstyr uten å gi varige flekker. Sprayes over f.eks. teltåpninger og støvelskaft. Unngå kontakt med øyne og munn. 
  • Beskytter i opptil 6 timer.

Innhold: Sitroneukalyptusolje, hydrert, syklisert (Citriodiol®), 285 g/l, etanol, isopropanol.

SIKKERHET. Unngå kontakt med øynene. Ved øyekontakt, skyll forsiktig med vann i flere minutter. Ta ut eventuelle kontaktlinser hvis det lett lar seg gjøre, og fortsett å skylle. ADVARSEL. Forårsaker alvorlig øyeirritasjon. Brannfarlig væske og damp. Biocider skal alltid brukes på en sikker måte. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.
Egenskaper for Mygg+Flått Spray:
Volum: 75 ml
Sjö&Hav er et helt unikt svensk merke som kun fokuserer på kroppspleie og rengjøring for utendørsbruk, skapt av og for naturelskere. Svenskproduserte, rene og biologisk nedbrytbare produkter for en minimal påvirkning på følsom natur. Sjö&Hav tilbyr deg som elsker friheten og livet utendørs å ta med badet ut og oppleve naturen, uten at du etterlater deg noen spor.

Mer fra Sjö & Hav

Vis alle Myggbeskyttelse

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!