Skhoop

-
Ideen bak Skhoop kom da gründeren Sissi Kewenter, som var bosatt i Åre, ble lei av å bytte store overtrekksbukser hver gang hun skulle gå ut. Hun begynte å tenke på hva en smart, lettvint og varm løsning på problemet kunne være, og hun fikk ideen om overtrekksskjørt. Dette er seksten år siden, og i dag byr Skhoop overtrekksskjørt, ikke bare for deg som vil spasere i vintervær, men også til ridning, sykling, skigåing eller løping. Alle produkter i Skhoops sortiment er testet og produsert i Åres fjellklima for å holde deg varm, funksjonell og fin.

Skhoop

(105 varer)

Trendy klær for sporty kvinner

Skhoop lager motebevisste klær for jenter som liker et aktivt liv. På Outnorth finner du deres populære overtrekksskjørt, men også jakker, strømper, skjørt og topper. Glem ikke stilen i kulden, med overtrekksskjørt og en dunjakke fra Skhoop er du garantert varm og motebevisst. Alle klær er designet av et team Åre-jenter som vet hva som kreves for å holde seg varm i ordentlig kaldt klima.

Finn din favoritt

Om du ikke har testet overtrekksskjørtet enda, kan vi på det sterkeste anbefale å prøve. Du vil oppleve en helt annen fleksibilitet. Plagget er dessuten lett å ta på og av. Sjekk ut Skhoops sortiment og finn dine favoritter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!