SkhoopCrystal Down Jacket

  Crystal Down Jacket - ID: A042906

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Crystal Down Jacket fra Skhoop

  Crystal Down Jacket fra Skhoop er en mellomlagsjakke i dun for damer .
  Egenskaper for Crystal Down Jacket:
  Vanntett: Nei
  Hovedmateriale: Nylon
  Hette: Nei
  Antall lommer: 2 stk
  Vindtett: Nei
  Pakkepose inngår: Nei
  Fyll: Dun
  Prosent dun: 90 %
  Prosent fjær: 10 %
  Ideen bak Skhoop kom da gründeren Sissi Kewenter, som var bosatt i Åre, ble lei av å bytte store overtrekksbukser hver gang hun skulle gå ut. Hun begynte å tenke på hva en smart, lettvint og varm løsning på problemet kunne være, og hun fikk ideen om overtrekksskjørt. Dette er seksten år siden, og i dag byr Skhoop overtrekksskjørt, ikke bare for deg som vil spasere i vintervær, men også til ridning, sykling, skigåing eller løping. Alle produkter i Skhoops sortiment er testet og produsert i Åres fjellklima for å holde deg varm, funksjonell og fin.

  Mer fra Skhoop

  Vis alle Dunjakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Vi jobbar så mycket och så långt vi kan i det tysta. Det är jätteviktigt med miljön och vi märker att det är många av våra kunder som tycker det. Fler och fler kommer bli medvetna om det. Det är jättehäftigt!"


   Sissi Kewenter, Design & produktion, SKHOOP

   Miljö: Har inga farliga färgämnen i kläderna. Kollar tygerna mot REACH, EU:s nya kemikalielagstiftning om vilka ämnen tygerna får innehålla. De som testats hittills är godkända. Är med i REPA. 
    
   Återvinning: På kontoret källsorterar man och de flesta går till jobbet.
    
   Djur: Dunet plockas bara från fåglar där hela fågeln används och fjädrarna är en biprodukt. Mulesing-fri merinoull. 
    
   Etik: Jobbar mycket med Kina där det finns ett långt kontrakt. ”Vi skulle aldrig acceptera barnarbete. I Kina är det annorlunda, där kan en 15-åring jobba i fabrikerna. När vi träffar en ny leverantör frågar vi alltid om miljö och villkoren på fabrikerna. Fabriker där det jobbar barn, eller där arbetarna sov på golvet skulle vi aldrig tolerera.” Sissi Kewenter
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!