Nuuk Down Parka - ID: A049148

SkhoopNuuk Down Parka

Størrelseguide Mer info

Mer om Nuuk Down Parka fra Skhoop

Nuuk Down Parka fra Skhoop er dunparkas for damer som passer til dine fritidsaktiviteter.
Egenskaper for Nuuk Down Parka:
Fillpower: 600 cubicinches per ounce
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Nylon
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Dun
Prosent dun: 90 %
Prosent fjær: 10 %
Ideen bak Skhoop kom da gründeren Sissi Kewenter, som var bosatt i Åre, ble lei av å bytte store overtrekksbukser hver gang hun skulle gå ut. Hun begynte å tenke på hva en smart, lettvint og varm løsning på problemet kunne være, og hun fikk ideen om overtrekksskjørt. Dette er seksten år siden, og i dag byr Skhoop overtrekksskjørt, ikke bare for deg som vil spasere i vintervær, men også til ridning, sykling, skigåing eller løping. Alle produkter i Skhoops sortiment er testet og produsert i Åres fjellklima for å holde deg varm, funksjonell og fin.

Mer fra Skhoop

Vis alle Parkas & Kåper

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi jobber så mye og så langt vi kan i det stille. Det er kjempeviktig med miljøet og vi merker at det er mange av kundene våre som synes det. Flere og flere kommer til å bli bevisste på det. Det er kjempeheftig!"

  Sissi Kewenter, Design & Produksjon, SKHOOP

  Miljø: Har ingen farlige fargestoffer i klærne. Sjekker tøyet mot REACH, EU's kjemikalilovstiftning som hvilke stoff tøyet får inneholde. De som har testes hittil er godkjente. Er med i REPA.

  Gjenvinning: På kontoret kildesorterer man og de fleste går til jobb.

  Dyr: Dunet plukkes kun fra fugler der hele fuglen brukes og fjærene er et biprodukt. Mulesing-fri merinoull.

  Etikk: Jobber mye med Kina, der de har en lang kontrakt. "Vi hadde aldri akseptert barnearbeid. I Kina er det annerledes, der kan en 15-åring jobbe i fabrikkene. Når vi møter en ny leverandør spør vi alltid om miljø og vilkårene på fabrikkene. Fabrikker der det jobber barn, eller der arbeiderne sover på gulvet hadde vi aldri tolerert," Sissi Kewenter.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!