SkhoopRakel Skirt

  Rakel Skirt - ID: A029681

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Rakel Skirt fra Skhoop

  Rakel Skirt fra Skhoop er et skjørt for damer som passer til dine fritidsaktiviteter.
  Egenskaper for Rakel Skirt:
  Lengde: Kort
  Materiale: Syntetisk
  Modell: Rett
  Vanntett: Nei
  Belteløkker: Nei
  Vannavvisende: Nei
  Fôr: Ufôrede
  Vindtett: Nei
  Ideen bak Skhoop kom da gründeren Sissi Kewenter, som var bosatt i Åre, ble lei av å bytte store overtrekksbukser hver gang hun skulle gå ut. Hun begynte å tenke på hva en smart, lettvint og varm løsning på problemet kunne være, og hun fikk ideen om overtrekksskjørt. Dette er seksten år siden, og i dag byr Skhoop overtrekksskjørt, ikke bare for deg som vil spasere i vintervær, men også til ridning, sykling, skigåing eller løping. Alle produkter i Skhoops sortiment er testet og produsert i Åres fjellklima for å holde deg varm, funksjonell og fin.

  Mer fra Skhoop

  Vis alle Skjørt

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Vi jobbar så mycket och så långt vi kan i det tysta. Det är jätteviktigt med miljön och vi märker att det är många av våra kunder som tycker det. Fler och fler kommer bli medvetna om det. Det är jättehäftigt!"


   Sissi Kewenter, Design & produktion, SKHOOP

   Miljö: Har inga farliga färgämnen i kläderna. Kollar tygerna mot REACH, EU:s nya kemikalielagstiftning om vilka ämnen tygerna får innehålla. De som testats hittills är godkända. Är med i REPA. 
    
   Återvinning: På kontoret källsorterar man och de flesta går till jobbet.
    
   Djur: Dunet plockas bara från fåglar där hela fågeln används och fjädrarna är en biprodukt. Mulesing-fri merinoull. 
    
   Etik: Jobbar mycket med Kina där det finns ett långt kontrakt. ”Vi skulle aldrig acceptera barnarbete. I Kina är det annorlunda, där kan en 15-åring jobba i fabrikerna. När vi träffar en ny leverantör frågar vi alltid om miljö och villkoren på fabrikerna. Fabriker där det jobbar barn, eller där arbetarna sov på golvet skulle vi aldrig tolerera.” Sissi Kewenter
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!