Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

27624

Skihanger Wall - ID: A064583

SkijackSkihanger Wall

Mer info

Mer om Skihanger Wall fra Skijack

Plassbesparende skiopphengssystem for langrenn og alpint. Skijack er en norskutviklet kombinert ski- og stavopphenger med plass for opptil 6 par racingski eller 2-3 par slalomski med tilhørende staver. Skijack utnytter dybden fremfor bredden og festes enkelt med to skruer og bruk av kun 5 cm veggplass. Et eget takfeste kan kjøpes til for plass til 4 stk skijacker og optimal utnyttelse fra taket i boden eller bjelkelaget i garasjen. Skijack er også designet for å festes på utsiden av hytteveggen for bruk mellom skiturene. Med skijack blir det enkelt å holde orden i skiparken!
Skijack er et norsk selskap som har utviklet en smart måte å lagre skiene på. Skijack har kombinert ski- og stavoppheng med plass til opptil 6 par konkurranseski eller 2-3 par slalåmski med tilhørende staver eller 2 snowboards festet i. Skijack utnytter dybde fremfor bredde og kan derfor levere svært praktisk oppbevaring til deg som transporterer ski.

Mer fra Skijack

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!