Skiverksted og butikk

Skiverksted og butikk

Blank

Skiverksted og butikk.

Vårt skiverksted har det absolutt siste og beste av hjelpemidler for å sikre at det plukkes rett ski, montering av bindinger og at grunnpreparering av skiene er på best mulig måte.
Skiselector, spennmåler. Den beste snøringen kan aldri hjelpe et par ski med feil spenn.
SkiSelector er en patentbeskyttet svensk innovasjon. Et avansert målesystem som på 25 sekunder kan analysere en skis viktige egenskaper og presentere et bilde av resultatet som alle enkelt forstår. SkiSelector er en effektiv hjelp for å velge de mest optimale skiene for hver sportype, føreforhold, i tillegg til hver enkelt skiløpers individuelle behov, fra mosjonisten til eliteløperen.
Wintersteiger, steinslip. Lager rett struktur i skienes såle. Strukturen er minst like viktig for gliden som hvilken smøring du velger på den aktuelle dagen. Vi kommer til å tilby steinsliping av alle våre solgte ski. Som standard kan du velge mellom en struktur for kaldføre, en for vått føre og en universal.
Varmeskap. Etter steinslipingen så anbefaler vi en metning av sålen. Dette gjøres i et varmeskap der skiene prepareres med parafin, for siden å ligge i varmen sånn at parafinen kan trenge dypt inn i sålen.
 
Martin Liljemark er spenn-spesialisten som tidligere jobbet hos SkiSelector. Han vet eksakt hva han skal se etter i en ski. Har du spesifikke ønsker om spennhøyde, trykkpunkter eller en spesiell struktur, så kan Martin det du ønsker. Martin kommer til å jobbe på vårt skiverksted og kommer til å plukke ut ski direkte fra vårt store lager. Martin er også teamets store eliteløper, med SM-start, en 26. plass i Vasaloppet og flere topplasseringer i diverse seeding-renn. Martin har gått på Torsby skigymnas.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!