Barnesandaler

(133 varer)

Hos Outnorth finner du et stort utvalg av sandaler til barn. Liten som stor, voksen som barn, ingen vil være for varm, og det gjelder også på føttene. Her finner du flotte, myke og solide sandaler fra blant annet Kavat, Keen og Merrell som til og med passer for eventyr for de minste barna.

Sandaler med rom til å vokse i

Mange barnesko er litt smalere i utformingen, hvilket gjør at det er mulig å kjøpe sko og sandaler med rom til å vokse i samtidig som de sitter godt på foten. Hos oss finner du mer solide og stabile sandaler med beskyttelse for tærne, men også modeller hvor tærne får være helt fri. Felles med øvrige produkter som du finner hos Outnorth, er at de er slitesterke og rimelige for både utendørslek og større eventyr for hele familien. Ettersom barns føtter vokser mye, er forskjellen mellom ulike føtter kanskje enda større enn hos voksne. Viktig er det uansett at det finnes godt med plass for tærne og at de kan bevege seg. Ifølge mange, vokser barns føtter raskere om sommeren, hvilket gjør et par sandaler med litt plass i til et utmerket kjøp for varme sommerdager.

Viktig å la føttene puste

Når det er på tide å sette sko på barnets føtter, er det godt at du som forelder vet at det er et par sko som får føttene til å puste, samtidig som sandalene også er solide og motstandsdyktig mot hindringer som barnet ditt kan støte på utendørs. Skinn er et materiale som puster godt, men også syntetiske materialer kan fungere bra så lenge det er sandaler.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!