Barnesko

(69 varer)

Barn er aktive, og trenger sko som tåler eventyrlige leker. De vil ikke bli begrensede og har et stort behov av funksjonelle sko. Funksjonalitet trenger ikke å være kjedelig – hos Outnorth har vi samlet smarte, fine og praktiske sko for barn som garantert kommer til å gjøre leken enda morsommere. Med gode sko finnes det intet som hindrer barna i å leke ute.

I sortimentet vårt finnes det barnesko i forskjellige modeller fra populære merkevarer som Kavat, Salomon og Merell. Vi har et bredt utvalg av skomodeller for forskjellige årstider og værtyper. Invester i skikkelig gode sko som tåler vilter lek – det er barna verdt. Det kommer også til å gjøre din hverdag som forelder enklere.

Velg sko etter behov

Når du lurer på hvilke sko du skal kjøpe, tenk på når og hvor skoene skal brukes. Her finner du praktiske sandaler, fine høstsko, stilige sneakers og slitesterke fjellsko for både gutter og jenter.

Er du ute etter sko med et klassisk utseende, anbefaler vi deg å sjekke ut Kavats sortiment. Om det er behov for funksjonelle sandaler, kan du ta en titt på modellene fra Merell. Her finner du sko for både små og litt større barn.

Utendørsleker

Vi vil gjøre det mulig for barna dine å leke ute uansett vær og årstid: Å springe i skogen, leke utendørs på skikkelig varme dager og å gå i byen i klassiske varmfôrede vintersko. Hos Outnorth finner du sko som passer både til hverdags og fest, i flere forskjellige farger og modeller. Vi håper at du finner dine barns favorittsko hos Outnorth!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!