Fjellstøvler for barn

(107 varer)

Barn er ikke redde for smuss og liker spennende eventyr. De kryper, bygger hytter, hopper i søledammer og leker fartsfylte leker. Det er viktig at barnet ditt er kledd i funksjonelle sko som passer til et aktivt liv. Derfor har vi samlet vintersko for barn fra varemerker som Salomon, The North Face og Keen.

Vintersko for barn til ulike behov

Hos Outnorth finner du vintersko til forskjellige behov. Er barnet ditt aktivt og trenger en sko som fungerer året rundt, kan vi anbefale Xa Pro Mid fra Salomon, The North Face og Keen.

Trenger barnet ditt en vintersko med høyere skaft, sjekk ut Basin WP Kids fra Keen. Skoen er varmfôret, vanntett og er lett å snøre på seg. Fungerer like godt på skolen som på snøkledte fjellturer.

Grundig utvalgt sortiment

Hos Outnorth setter vi funksjon, kvalitet og komfort i fokus. Derfor velger vi produkter med omsorg. Vi vil være sikre på at du blir fornøyd og finner det du leter etter. Det er viktig at barnet ditt trives med utseendet og funksjonen på skoene, derfor finnes det er variert utvalg av lave, høye, enkle og fargerike vintersko for barn i sortimentet.

Tenk på at vinterskoen bør ha plass til en varm sokk, i tilfelle det blir skikkelig kaldt. Det kan også være bra å impregnere skoene, avhengig av hvilket materiale de er laget av. Hos oss på Outnorth finner du gode skopleieprodukter for at du skal kunne pleie skoene dine på best mulig måte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!