Fjellstøvler for barn

(88 varer)

Barn er ikke redde for smuss og liker spennende eventyr. De kryper, bygger hytter, hopper i søledammer og leker fartsfylte leker. Det er viktig at barnet ditt er kledd i funksjonelle sko som passer til et aktivt liv. Derfor har vi samlet vintersko for barn fra varemerker som Salomon, The North Face og Keen.

Vintersko for barn til ulike behov

Hos Outnorth finner du vintersko til forskjellige behov. Er barnet ditt aktivt og trenger en sko som fungerer året rundt, kan vi anbefale Xa Pro Mid fra Salomon, The North Face og Keen.

Trenger barnet ditt en vintersko med høyere skaft, sjekk ut Basin WP Kids fra Keen. Skoen er varmfôret, vanntett og er lett å snøre på seg. Fungerer like godt på skolen som på snøkledte fjellturer.

Grundig utvalgt sortiment

Hos Outnorth setter vi funksjon, kvalitet og komfort i fokus. Derfor velger vi produkter med omsorg. Vi vil være sikre på at du blir fornøyd og finner det du leter etter. Det er viktig at barnet ditt trives med utseendet og funksjonen på skoene, derfor finnes det er variert utvalg av lave, høye, enkle og fargerike vintersko for barn i sortimentet.

Tenk på at vinterskoen bør ha plass til en varm sokk, i tilfelle det blir skikkelig kaldt. Det kan også være bra å impregnere skoene, avhengig av hvilket materiale de er laget av. Hos oss på Outnorth finner du gode skopleieprodukter for at du skal kunne pleie skoene dine på best mulig måte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!