Fjell & Tursko

(465 varer)

Gode fjellsko gir fantastiske naturopplevelser

Er du glad i å gå på fjellet, eller ønsker du å bli en mer erfaren fjellvandrer? Det er du ikke alene om. Her i Norge elsker vi de fantastiske naturopplevelsene som landet vårt har å by på - og mange av oss vet å utnytte vakre dager til å gå i fjellet på. Men noe av det viktigste når man skal på tur er turutstyret, og da spesielt at man har på seg godt fottøy.

Her på denne siden har vi samlet alle våre fjellsko og fjellstøvler på en og samme side. Her kan du finne gode fjellsko til både:

Her finner du lette fjellsko og mer robuste fjellsko - med andre ord; vi hos Outnorth.no har akkurat det du trenger for en vellykket tur i fjellet.


Hva skiller fjellsko fra andre tursko?

Det er veldig mange som er usikre på hvor man skal starte når man skal kjøpe seg noen nye fjellsko, spesielt om man ikke har så mye erfaring med å gå i fjellet fra før. For hva er det egentlig man skal velge? Er tursko og fjellsko det samme?

Først og fremst så er det store forskjeller, og det går på hvordan det er du skal bruke skoene dine. Tursko elelr hikingsko er lette tur- og fjellsko som egner seg best til kortere turer i skog og mark, på en dagstur i fjellet eller generelt når det er tørt og fint vær ute.

Men naturen her i landet er skiftende, og selv om solen skinner, så kan det være vått i skogen og man kan komme over mye ulendt og vanskelig terreng når man er på en lengre fjelltur. Og det er nettopp da man bør investere i et par gode fjellsko.

Fjellsko eller fjellsko er altså noen robuste sko som kan brukes i all slags terreng, da de er stabile og stive sånn at anklene dine er godt beskyttet. Et par fjellsko tåler at du bærer tungt, og de er laget av materialer som tåler skiftende vær og ujevn bakke - samtidig som de tar vare på føttene dine.

Hvordan velge de rette fjellskoene?

Det kan være vanskelig å velge de rette fjellskoene - det er det for alle sammen. Det er noen ting du bør tenke over:

Dette er noen av tankene du burde gjøre deg opp før du kjøper dine nye tursko. Dersom du for eksempel bare skal bruke fjellskoene en gang eller to i løpet av året, når været er godt på sommeren - da kan du fint velge noen lette fjellsko. Men om du derimot skal på lange turer flere ganger i året og på forskjellige årstider, hvor du skal telte over flere dager? Da bør du enten investere i noen forskjellige fjellsko til ulike behov, eller velge noen mer all-round fjellsko.

Kan jeg bruke fjellskoene mine hele året?

Noen fjellsko kan du fint bruke hele året, men ikke alle. Noen er svært varme og kan bli for varme på sommeren, mens andre er ikke laget for kaldt vær. GORE-TEX er et smart valg for fjellstøvler som skal holde hele året. Det er nemlig fordi slitestyrke og isolasjon er noen nøkkelord for denne typen sko.

Uansett hva slags fjellsko du er på jakt etter så kan du finne de på denne siden hvor vi har samlet hele vårt utvalg av fjellsko på en og samme side. Her finner du de lette fjellskoene, og de helt robuste for de kaldeste og tøffeste fjellturene i løpet av året.

Sjekk ut vårt store utvalg på nett, og bestill hjem dine nye fjellsko allerede i dag. Og trenger du annet turutstyr? Ikke glem å sjekk ut vårt utvalg av utstyr til tur på Outnorth.no, vi har alt fra klatreutstyr til smart elektronikk til turen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!