Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Jaktsko & Støvler

(56 varer)

Når det kommer til jaktsko gjelder det å være nøye med å finne en modell som passer dine føtter perfekt og et materiale som du kjenner at du trives i, da det vanligvis er en sko du bruker i lange, konsentrerte perioder der bytte av sko kan være vanskelig å få til. Her hos oss på Outnorth finner du jaktstøvler fra noen av de mest anerkjente produsentene som Lundhags, Meindl og Viking, samt i en rekke varierte materialer og modeller. Samtlige av jaktstøvlene du finner her på Outnorth er av høyeste kvalitet og har blitt utsatt og klarert for mange tøffe prøvelser fra nord til sør ute i de norske skogene. Hvis du lurer på noe angående hvilken type jaktstøvel som passer akkurat deg, er du alltid velkommen til å kontakte oss!

Gore-Tex eller annet materiale

En støvel i Gore-Tex har den fordelen at den er helt vanntett fra start. Det kan dog være problematisk for mennesker med høy perspirasjon ettersom de ikke puster like godt som andre støvler. Støvler i skinn må behandles jevnlig med fett, voks eller impregnering, men gir da ofte en mer naturlig tetthet som lar huden din puste bedre. Til syvende og sist handler det om hvilken modell som du selv trives best i.

Høyt eller lavt skaft

Høyden på skaftet på støvelen du burde velge avhenger først og fremst av hvilket type terreng du har tenkt å bruke den i. Hvis du som regel går turer på stier eller løyper i nedtråkket terreng, passer det best med en støvel med lavt skaft. Befinner du deg derimot i villere terreng med høy fuktighet og vegetasjon, er en støvel med høyere skaft å foretrekke.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!