• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Gore-Tex er et vann- og vindtett materiale som puster, noe som gjør ideelt for aktiviteter uansett om du befinner deg inne eller ute. Hemmeligheten bak det unike materialet er de mikroskopiske porene som er 20 000 ganger mindre enn en vanndråpe, noe som gjør at vannet ikke klarer å trenge igjennom. Porene er derimot 700 ganger større enn et vannmolekyl, noe som gir materialet optimale pusteegenskaper. Det såkalte Gore-Tex membranet innholder ca. 1.4 milliarder porer som gir Gore-Tex skoene disse unike egenskapene.

Alle sko kvalitetssikres

Alle Gore-Tex sko skal være vanntette og holde føttene tørre og varme i all slags vær. Og for å kunne garantere dette så gjennomgår alle Gore-Tex sko flere krevende tester. Hvis de på noen som helst måte ikke lever opp til Gore-Texs høye produktstandarder så sendes de vanligvis tilbake for å bli re-designet. Hos oss på Outnorth finner du alltid mengder av Gore-Tex sko for menn og kvinner som passer til både eventyr og hverdagsbruk.  

Tre forskjellige Gore-Tex teknologier

Når man snakker om Gore-Tex så finnes det tre ulike typer teknologier for sko som brukes avhengig av hvilket bruksområde skoene skal ha. Den første teknologien kalles GORE-TEX® Extended Comfort Footwear som gir en sko som er både tørr og behagelig temperert, og som passer like bra til innendørs- og utendørsaktiviteter. Den andre teknologien heter GORE-TEX® Performance Comfort som passer best for utendørsaktiviteter som krever mer komfort for å beskyttende føttene.  Og til slutt har vi teknologien GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear som innebærer at skoen blir polstret og kan holde føttene dine tørre og varme gjennom det kalde vinterhalvåret.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!