Gummistøvler

(296 varer)

Gummistøvler – praktisk og vanntett mote

En gang var gummistøvler mer eller mindre bare et praktisk fottøy som kunne holde føttene tørre når underlaget var sumpete, veldig vått eller om du skulle gå i vann. Slik er det ikke nødvendigvis i dag. For selv om mange fortsatt bruker gummistøvler til deres tradisjonelle formål, så er de i perioder også i høyeste grad mote blandt de som tør å gå sin egen vei på mer enn en måte. Se det store utvalget av gummistøvler og bestill favorittparet ditt i dag!

Her finner du alle former for gummistøvler – støvler til byen, hagen eller fotturer. Kjøp 100% vanntette gummistøvler på nettet fra velkjente merker som Bogs, Nokian, Tretorn, Barbour, LaCrosse, Baffin og Viking.

Her gjør et par gummistøvler en forskjell:

Du kan med fordel velge et par gummistøvler om du:

Gummistøvler – like mye funksjon som utseende

Et par gummistøvler som sørger for at føttene ikke blir våte kan virkelig være gull verdt, uansett om det handler om hagearbeid eller hunden som skal luftes. Det er naturligvis viktig at gummistøvlene er praktiske når sølepyttene føles like store som Nordsjøen, men de trenger likevel ikke nødvendigvis ha de vanlige triste fargene. Det finnes nemlig et hav av ulike farger og nyanser som passer til enhver individuell smak. Gummistøvlene skal såklart være vanntette, men de børogså sitte behagelig på foten og være gode å gå i. Tidlig på våren eller ut på høsten kan det være nødvendig å legge i en ekstra såle som kan holde foten beskyttet mot kulden som sprer seg rundt i gummistøvlene. Er ikke det nok? Da kan du også vinne fôrede gummistøvler i stortimentet vårt eller så kan du velge et par varme sokker fra f.eks. WoolPower.

Hvilke gummistøvler skal jeg velge?

Gummistøvler finnes med skaft i ulike høyder og her bør du tenke nøye gjennom hva støvlene skal brukes til. Et høyere skaft egner seg godt til turer ute i naturen, mens lavere støvler derimot passer bedre til hverdagsbruk eller hagearbeid. Skal du ut på tur eller tilbringe tid i skogen, kan du med fordel velge gummistøvler med grovere såler som gir et godt grep på glatt og vått underlag. Du bør også stille deg selv spørsmålet om du skal bruke gummistøvlene når det blir kaldere ute. For da skal du eventuelt går for et par fôrede støvler som holder føttene varme.

Velg mellom forskjellige typer gummistøvler ut i fra ditt behov her i nettbutikken vår. Enkelte modeller kan enten dekke alle eller være designet til spesifkke behov som vi nettopp har gått gjennom her ovenfor.

Den tradisjonelle gummistøvelen

Den gummistøvelen de aller fleste tenker på når de hører ordet gummistøvel er den tradisjonelle, høyskaftede og grønne gummistøvelen fra f.eks. Viking. Det er den typen gummistøvler du ofte ser bønder og fiskere med. Det er den moderne utgaven av den opprinnelige Wellington-støvelen, som av mange regnes som gummistøvlenes far.

Den har et høyt, forholdsvis smalt skaft, er oftest utstyrt med snøring på toppen og en god, solid gummisåle med et kraftig mønster under. Det er støvler som er både vanntette og sikrer deg et godt, solid grep på alle underlag.

Til tross for det veldig tradisjonelle designet, så kan man finne den i mange forskjellige designvarianter. Her skiller de enkelte modellene seg hovedsakelig på lukkingen av støvlene fra toppen.

Lukkingen kan f.eks. være utformet som en reim. Det kan også være at støvlene støvlene har en brett på baksiden som gjør det enklere å få føttene ned i det smale skaftet. Når du først har stukket føttene ned, så kan du siden stenge støvlene med en reim på toppen, slik at de sitter som støpt på beinet.

Ja, det finnes mange tolkninger å velge mellom.

Gummistøvler til barn

Til barna finnes det et hav av forskjellige praktiske og fine gummistøvler med søte motiv og friske farger.

På en regnværsdag er gummistøvler et praktisk og smart valg til ungene. For hvem av oss husker vel ikke fryden av å få hoppe i vannpytter når vi var små? Her kan praktiske detaljer, som f.eks. håndtak på hver side av støvelskaftet, gjøre det lettere for barna å gå på seg gummistøvlene. For samme hvor gøy det var å hoppe i pytter, så husker du nok hvor vanskelig det kunne være å få på seg støvlene.

Varme gummistøvler

Til vinterbruk foretrekker vanligvis både barn og voksne et par fôrede gummistøvler. De gjør det enklere å holde på varmen når utendørstemperaturene kryper nedover mot frysepunktet.

Her er det spesielt viktig at støvlene tillater føttene å puste, slik at du ikke blir for varm på beina. Dessuten er det også viktig at fôret ikke stikker opp over støvelskaftet når du har støvlene på. Da risikerer du at fôret leder inn vann i støvlene, om du for eksempel tråkker ut i en dyp snøfonn eller vannpytt.

Stilige gummistøvler

Så har vi de stilige gummistøvlene. Her finner du modeller med både høyt, smalt skaft i sterke farger og stilfulle støvler med kort skaft i Chealsea-boot stil som det er bare å trø rett i. Det er støvler som gjør deg til en sann fashionista på et lite sekund.

Gummistøvler til alle behov

Så uansett om du skal på fottur med hele fammilien og vil sikre at ungene alltid har tørre føtter, eller om du ønsker å skille deg ut fra mengden, så er et par gummistøvler den mest praktiske løsningen. Bestill i dag med gratis bytte og 30 dagers full returrett.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!