Forede Gummistøvler

(87 varer)

Hos Outnorth kan du kjøpe varmfôrede gummistøvler til herre, dame og barn. Gummistøvler er praktiske sko som fungerer til de fleste anledninger. Du kan bruke gummistøvler både i byen og til aktive eventyr. En klassisk gummistøvel er ikke fôret, noe som krever en varm ullsokk når det er kaldt ute. Vil du slippe å bale med ullsokker, anbefaler vi deg utvalget vårt av varmfôrede gummistøvler. I sortimentet finner du støvler fra varemerker fra Tretorn, Didriksons og Bogs.

Støvler til hele familien

De fleste barna elsker å hoppe i søledammer, og går ikke av veien for å leke i regnet. Trenger du varme og praktiske støvler til ditt yngste barn, ta en titt på modellen Gimo fra Kavat. Fungerer perfekt i vintergarderoben og beskytter foten mot regn, våt snø og slaps. Når du har du behov for det, kan du enkelt vaske støvelen i maskin, på maks 30°C.

For de voksne, finnes det blant annet Polar II Warm fra Viking, som er en gummistøvel fôret med ullfilt. Ull er naturfiber med isolerte egenskaper, den absorberer naturlig fotsvette som gjør at føttene dine verken blir kalde eller fuktige. Støvelen har også tredoble lag med gummi, noe som øker stabiliteten og holdbarheten.

Velg riktig størrelse

Er du usikker på hvilken størrelse barnet ditt eller du har, tar du et A4-papir og plasserer kortsiden mot en vegg. Sett foten på papiret, med hælen mot veggen. Marker fotmålet ved storetåa (eller det lengste punktet på foten), og mål lengden fra papirets kant til markeringen med et målebånd. Pass på at du ikke luter deg mot veggen eller holder i noe du måler.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!