• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no
Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Hvert år oppsøker titusenvis av nordmenn legevakten etter å ha sklidd på glattisen, siden det ofte kan bli så mye snø og is at verken sand, salt eller brøyting hjelper. For at du skal kunne leve et aktivt liv året rundt har vi hos Outnorth satset på et bredt utvalg av både sko og støvler med brodder, slik at du kan fortsette å være i bevegelse og gjøre det du virkelig liker året rundt.

Fordeler med brodder på støvlene

Å investere i et godt og behagelig par støvler med brodder har mange fordeler. For det første så minsker risikoen betraktelig for at du skal falle og slå deg når du går eller løper på glatt underlag, og for det andre så slipper du å ta av og på broddene hver gang du skal gå ut. Det er ikke noe galt med avtakbare brodder, men det kan ofte bli litt slitsomt. Har du det travelt så er det også deilig å bare kunne stikke føttene ned i støvlene og gå direkte ut av døren.

Icebugs

Et av de meste kjente varemerkene innen nettopp sko og støvler med brodder er selskapet Icebug. Siden starten i 2001 har Icebug utviklet en mange forskjellige sko for at mennesker skal kunne være aktive året rundt.  De har blant annet utviklet en patentert gummiblanding som gir et godt grep om sommeren samt brodder som tilpasser seg underlaget vinterstid, og som gjør at du kan bevege deg som vanlig, selv om det er veldig, veldig glatt. Du finner mange av deres populære produkter i vårt sortiment.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!