Sandaler

(408 varer)

Hos Outnorth er funksjon og komfort av høyeste prioritet. Er du friluftelsker, går du sikkert på tur selv når det er skikkelig varmt. Her finner du sandaler fra varemerker som Keen, Teva og OluKai for dame og herre i forskjellige modeller. De fleste sandaler er ergonomiske og designet med funksjon i fokus.

Sandaler til forskjellige anledninger

Sandaler er praktiske sko som passer til de fleste aktiviteter. Du trenger kanskje en enklere flip-flop-sandal eller en luftig, mer robust modell som passer til friluftsaktiviteter. Hos Outnorth kan du velge blant forskjellige modeller avhengig av aktivitet.

Skal du ut i tøft terreng, kan du velge hybridsko fra Keen, en kombinasjon av avansert terrengsko og luftig sandal. Perfekt når du går på underlag som krever skikkelig grep, men som samtidig trenger en sko som puster i varmt klima. Om barnet ditt befinner seg på en strand med steinete underlag og trenger stødig fotfeste, finnes det passende sandaler fra blant annet Teva. Sandaler med shock pad motvirker trøtthet i hælen, og den stabile bunnen gjør at det føles som myk sandstrand.

Sandaler for hele familien

Her finner du sandaler til hele familien – mamma, pappa og barn. Du finner en rekke barnemodeller som fungerer for fartsfylte leker og eventyr. Trenger du ordentlige sandaler til det yngste barnet ditt, sjekk ut modellene fra Keen som tåler vann takket være en praktisk dreneringsfunksjon og som dessuten kan vaskes uten problem om de skulle bli skitne.

Med riktige sandaler kan hele familien bli utendørs lenger. Et par gode sandaler er like praktiske på aktive eventyr som på byferie, der det oftest blir mange timer med gåing. Finn dine nye favoritter hos oss allerede i dag!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!