Klatresko

(24 varer)

Står nye klatresko på ønskelisten?

Er du glad i å klatre? Eller har du lyst til å begynne med det? Da er det viktig å ha et godt grunnlag av klatreutstyr. Det er jo sånn med klatring, at utstyret faktisk er alfa omega i forhold til å få mest mulig ut av opplevelsen - og klatring skal jo være gøy, ikke bare frustrasjon.

Her hos oss på Outnorth.no kan du finne alt du trenger av klatreutstyr, og på denne siden har vi samlet sammen hele utvalget vårt av klatresko. Her finner du klatresko på salg, klatresko til nybegynneren, til den erfarne og til deg som er glad i å klatre en gang i blant.

Velg de rette klatreskoene

Det er veldig mange som synes at klatresko er en ganske så vanskelig ting å finne. Og det kan det for mange også være. Klatresko er en type sko som skal gi deg ordentlig godt grep der du klatrer, og det er også noen sko som sitter tett på foten. Ettersom vi alle er forskjellige, så har vi alle forskjellige former på føttene. Noen har brede føtter, noen smale, noen har forskjellig lengder på tærne, og vi har ulike former på føttene generelt.

Det er derfor utrolig viktig å finne de rette skoene for seg selv. Det er også derfor det er mange som bruker en del tid på å finne de rette skoene - og når man først har funnet de; ja, da er det mange som holder seg til det samme merket år etter år.

Her på denne siden kan du finne klatresko fra noen av markedets aller beste og mest populære merker. Vi har et stort utvalg av klatre sko til både kvinner, menn og barn - og derfor kan du på siden vår filtrere blant skostørrelser, prisklasser, merker og mye mer.

Hvordan velge klatresko?

Det finnes som sagt mange forskjellige typer klatresko, og her på denne siden kan du finne alle slags typer. Mange tror at når man skal finne klatresko så skal de sitte så trangt på føttene som overhodet mulig, og mange tror de også skal være nærmest ubehagelige å bruke frem til de er gått inn. Dette er dog ikke helt sant. Det er riktig at de skal sitte godt inntill føttene - men de skal altså ikke være vonde å ha på. Typisk så deler man opp klatresko i tre forskjellige kategoerier:

For nybegynneren så er det ofte innsteg-skoene som er den store vinneren. Dette er den enkleste formen for klatresko, og er generelt svært komfortable på føttene. De er ganske så myke i modellene, og er flate i sålen - og mange foretrekker de gjerne også når de skal klatre innendørs.

Aggressiv er beskrivelsen på en annen type klatresko. Dette er de klatreskoene som du ser har en banan-form, altså at de er nedoverbøyd i sålen. Dette er sko for mer erfarne klatrere, og egner seg best til utfordrene terrenger, da de er designet for å kunne få godt feste på små steder. De er gjerne litt mindre komfortable, og de er svært myke sånn at du bedre skal føle det du står på.

Allround klatresko er som navnet tilsier en modell som passer til ulikt bruk. De passer til både nybegynnere og erfarne, og kan brukes både inne og ute - dog ikke på de aller mest krevende terrengene. De har noe bøy i sålen, og allround-sko kommer i ulike stivhetsgrader.

Kjøp ditt klatreutstyr på Outnorth.no

Her hos Outnorth.no legger vi mye stolthet i at du skal kunne finne det turutstyret du trenger, når du trenger det. Derfor vil du alltid finne det du trenger her, enten det er klatresko, klatretau eller telt og soveunderlag til skogsturen. Hos oss finner du utstyr av beste kvalitet, fra de aller beste merkene som finnes på markedet - og til gode, konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr rask levering, og hos oss kan du alltid finne akkurat det du har behov for når du skal være utendørs.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!