Løpesko med brodder

(15 varer)

Løpesko med knotter passer for deg som stiller høye krav på festet i alle typer terreng, men ikke minst ved snø og is. Hva som er den beste løpeskoen med knotter er selvsagt individuelt sett ut ifra behovene dine. En sko med knotter gir deg bedre grep og et fortsatt avslappet løpesteg når det er glatt ute.

I sortimentet vårt av løpesko med knotter finnes det gode sko som takler tøffe underlag, fra produsenter som Icebug og Haglöfs. Nyt naturen og ha god kontakt med underlaget uansett vær, og unngå unødvendige saltomortaler.

Mønsteret på sålen er også viktig

Selv om skoene har knotter, er mønsteret på sålen også viktig, så lenge du ikke bare springer på ren is. Om sålen ikke er grov nok blir det vanskeligere å få feste på mer porøse underlag som slaps og snø. Flere av de skoene vi selger er gode og gripesikre til forskjellige typer underlag. Kompletter løpeskoene med knotter med gamasjer dersom du springer mye i leire og slaps. På denne måten har du god beskyttelse mot sprut og smuss.

Unngå komplikasjoner som følger med å montere egne knotter

Å kjøpe skoknotter for montering på vanlige løpesko er selvsagt et alternativ, og noen lager til og med sine egne knotter. Om du derimot ønsker å unngår dette, og ikke minst skade de vanlige skoene dine, er løpesko med knotter noe for deg. Å bruke forskjellige sko avhengig av sesong gjør også at du ikke sliter ut skoene dine like fort. På denne måten er det ikke sikkert at det blir dyrere i lengden å ha flere løpesko.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!