Løpesko med demping

(67 varer)

Løping er en sport som ikke krever mer enn din egen kropp som redskap. Det spiller ingen rolle om du bor i byen eller på landet, du kan i prinsippet løpe overalt, uansett hvilket underlag du har tilgang på. Det er imidlertid viktig at løpeskoene dine er tilpassede etter underlaget du springer på. Med riktige sko unngår du skader, og forvandler løpeturen til en ren og skjær glede.

Dempede løpesko passer til deg som trenger ekstra støtte når du lander med foten på bakken. Hos Outnorth finner du løpesko med maksimal demping fra varemerker som Hoka One One, Altra og Salomon.

Riktig sko for deg

Springer du med et pronerende løpesteg, er dempede løpesko et must for å ikke skade deg. Om du overpronerer, lander du på hælen og ruller inn over foten gjennom steget, noe som gir en "innoverbøy". Dette er et vanlig problem. Med dempede løpesko får du hjelp til et riktig løpesteg slik at du skåner knærne og leddene fra smerte.

Finn favoritten din her

Vi har samlet de beste modellene til deg som trenger løpesko med demping, men skoene som du finner her fungerer like godt til andre aktiviteter. Om du liker raske eller avslappende turer, kan du med fordel kjøpe et par dempede løpesko. Vi ses i joggeløypa!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!