Minimalistiske Løpesko

(19 varer)

En minimalistisk løpesko er lettere, smidigere og mindre enn en klassisk løpesko. Den øker frihetsfølelsen og gir deg en så nær kontakt med underlaget som mulig. Med minimalistiske løpesko eller såkalte barfotsko, kommer du nærmere følelsen av å løpe barfot, men med beskyttelse på beina.

I utvalget vårt av sko finner du minimalistiske løpesko fra blant annet Merrell, Fivefingers og Icebug.

Forskjellen mellom minimalistiske og klassiske løpesko

Om du løper på hardere underlag kan forskjellen mellom en vanlig og minimalistisk sko være ganske stor. Ettersom størrelse og føyelighet er høyere prioritert enn støtdempning i en minimalistisk sko, blir følelsen og påvirkningen på foten annerledes. Siden skoene er såpass små og nære foten, styrer de ikke steget i like stor grad som en vanlig sko gjør. Steget flyttes naturlig lengre frem med minimalistiske sko, og havner derfor nærmere steget til en eliteløper.

Begynn forsiktig med nye typer løpesko

Vær forsiktig de første gangene du springer med et par barfot-sko eller andre typer minimalistiske løpesko. Kjenn hvordan føttene dine reagerer. Som med alt annet må foten tilpasse seg for å ikke blir overanstrengt, ettersom den aktiverer andre typer muskler som vanligvis ikke trengs når du bruker vanlige løpesko.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!