Gamasjer

(30 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Gamasjer er ikke bare for Skrue McDuck, men er faktisk en funksjonell detalj i mange sportsutrustinger. Gamasjen er en enkel beskyttelse i tekstil som er lett å ta av og på – alt etter behov. Gamasjen træs over skoen for å hindre at vann og smuss trenger inn. Om du skal gå i vått gress, bløtt og gjørmete terreng eller snø, er gamasjer perfekt, siden de beskytter mot blant annet fukt, stein, leire og grus.

Gamasjer er også en god løsning når det er for varmt for regntøy, men når bakken er fuktig. Uansett hvilket terreng du befinner deg i, finner du praktiske og slitesterke gamasjer hos oss. Vi har et stort utvalg fra mange ulike produsenter for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne en modell du liker.

Snølås til vinterklærne

Når gamasjene brukes innen vintersport, kalles de ofte for snølås. De spennes over vristen for å tette igjen rundt støvelkanten. Noen ganger er snølåsen allerede sydd inn i skiklærne, men det er viktig å kontrollere dette. Under kalde værforhold er det ekstra viktig å sørge for å holde varmen. Derfor er gamasjene vanntette samtidig som de lar fukt slippe ut gjennom stoffet. Hos oss finner du snølåser i ulike størrelser og utførelser.

Gaiters for løping

Gaiters er det engelske ordet for gamasjer, noe som kan være greit å vite når du ser deg om blant de ulike modellene. De passer også bra til løping. De kompletterer ditt eksisterende utstyr for å gjøre det lettere å ta seg frem i skog og mark. Ved løping beskytter gamasjene også mot å få stein i skoene, uten å tilføre unødig vekt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!