Sklibeskyttelse

(5 varer)

Med et par brodder får du ekstra godt grep og sklibeskyttelse til skoene dine. Brodder er et utmerket supplement til flere forskjellige typer sko som er godt å ha når det blir ekstra glatt ute, og ikke minst for deg som driver med terrengløp, isfiske eller cross country om vinteren. Broddene gir deg godt feste både på is og snø, og er ofte svært enkle å ta av og sette på.

Med et par brodder øker du sikkerheten på glatte underlag når du er aktiv utendørs, og fungerer godt når du skal gjøre noe spesifikt som å gå fjellturer eller bedrive isfiske, men de fungerer også utmerket i byen når det er isete og glatt. Hos oss på Outnorth finner du brodder av høy kvalitet fra blant annet Urberg, Icebug, Icer’s og Springyard.

Øk sikkerheten din når glattisen kommer

Brodder er en smart, enkel og billig forsikring, som dessuten kan tas med i vesken i tilfelle underlaget skulle endre seg. Brodder er dessuten perfekt til vinterturene da du oppnår et fortsatt avslappet steg selv når isen er blank eller ligger på lur under nysnøen.

Forskjellige brodder avhengig av skoene

Hvilke brodder som er best, er avhengig av hvilke sko du har. Enkelte er laget for å passe de fleste vanlige sko og vintersko, mens andre er spesialdesignet til for eksempel løpesko og joggesko eller visse typer fjellsko. Hos oss finnes det en rekke forskjellige brodder. Har du spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice, og vi hjelper deg med å finne riktige brodder.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!