Skolisser

(26 varer)

Skolisser er basisutstyr og det er alltid bra å ha et par ekstra av når de blir slitte med tiden og må byttes ut. Du kan endre på skoenes utseende ved å bytte ut skolisser til en annen farge, tykkelse og materiale. Hos Outnorth finner du funksjonelle skolisser av høy kvalitet, som passer til flere typer sko. Vi har sko for dame og herre i klassiske farger.

Velg riktige skolisser til skoene dine

Oppdater turskoene dine med et par slitesterke, klassiske skolisser fra Lundhags. Før du bestiller skolisser, måler hvor lange dine nåværende skolisser er, for å sikre lengden på dem. Sjekk også hvor store hullene på skoene dine er, slik at man kan tre lissene gjennom uten problem. Blant sortimentet hos Outnorth finner du snører i forskjellige farger og lengder. Disse passer til de fleste sko som lukkes ved hjelp av skolisser. Det er ekstra viktig at skoen sitter skikkelig på foten når du går lange distanser. Med et par solide skolisser kan du snøre skoene så hardt du vil, og gå lengre.

Vedlikehold og rengjøring

Om turskoene dine og skolissene blir skitne på fjellturen, anbefaler vi at man fyller en balje eller vask med varmt vann, heller i litt vaskemiddel og lar skolissene ligge og hvile i tretti minutter. Er det mye skitt må du kanskje gni litt. Vet du at turene eller utendørsaktivitetene blir skitne, velger du et par skolisser i en mørk farge da de er lettere å holde rene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!