Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

Skosåler

(8 varer)

Foten er en av de kroppsdelene som får hvile aller minst når du beveger deg, og som ofte utsettes for mye slitasje. Med et par gode skosåler holder du føttene varme, tørre og komfortable lenger. Hos oss finner du skosåler for alle behov og anledninger. I sortimentet vårt finnes det såler for voksne og barn fra varemerker som Lundhags og Arch Flex System.

Varmesåler med innebygd varme

Foruten de mer tradisjonelle sålene, selger vi også el-oppvarmede såler som gir ekstra varme i form av et innebygd varmeelement. Elektriske såler for deg som har skikkelig høye krav til varme føtter finner du hos oss fra blant annet Therm-ic. Disse sålene fungerer like godt i sko og vintersko, som i skøyter eller skisko. Her finner du sortimentet vårt av varmesåler.

Om du passer på å kombinere gode sko, en varmende såle og funksjonelle strømper, kan du se frem til lange og mange fjellturer uten å fryse.

Bytt såler og hold bedre på varmen

Om du bytter ut sålene dine iblant, får du maksimal isolering og klarer mange kalde dager ute i naturen. Om du i tillegg holder føttene tørre, reduserer du risikoen for gnagsår betraktelig. Med såler av for eksempel ull, holder du deg varm og lar føttene tråkke mykt. Ull har også den fordelen at det fortsetter å være varmt og funksjonelt selv etter at det har blitt fuktig. I sortimentet vårt finner du såler for både voksne og barn. Har du ytterligere spørsmål, kontakt gjerne vår kundeservice. Vi vil hjelpe deg med å finne riktig såle for riktig sko og anledning.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!