Hverdagsstøvler ufôrede

(49 varer)

Streetstøvler tilbyr den perfekte kombinasjonen av svært solide hverdagssko og stilrene designsko, perfekt for deg som vil kunne ta gode spaserturer i all slags vær, samt bruke samme sko til fest- og hverdagsklær. Her på Outnorth har vi samlet streetstøvler fra noen av markedets ledende produsenter. Du finner blant annet klassiske lærstøvler fra Blundstone, stilrene støvler fra svenske Lundhags og bekvemme støvler for spaserturen fra Icebug. Gå inn på gjeldende sko for å lese mer om ytterligere produktinformasjon og vedlikeholdsråd.

Slik beskytter du lærstøvlene dine mot vann og slitasje

For å få lærskoene dine til å holde så lenge som mulig, kreves det at du tar godt vare på dem. Begynn med å rengjøre dem ordentlig med en skobørste og sørg for at du får fjernet all smuss. Deretter behandler du dem med skokrem eller fett for å gi læret næring og glans – vær nøye med å børste bort overflødig skokrem eller fett etter behandlingen. Til slutt kan du applisere impregnering (spray eller paste) for å gi lærskoene dine ekstra beskyttelse mot vann. Gjentar du dette regelmessig bør du kunne bruke lærskoene dine i en lang periode fremover.

Timberland

Timberland er en gigant innen skoverdenen. Siden oppstarten i 1973 har selskapet vokst til å bli en av de ledende produsentene av stilrene og høykvalitative støvler for villmark så vel som byliv. Klassikeren, den gule unisex-støvelen, har på mange måter blitt synonym med en pyntet fritidsstil, og er et sikkert kort for deg som søker stilren, klassisk bekvemmelighet som tåler litt tøffere tak.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!