Vintersko

(165 varer)

Her finner du vintersko av beste kvalitet

Elsker du også å være utendørs? Enten det er i byen eller ute på tur, så har vi et skiftende klima her i Norge, noe som også betyr at vi trenger ulike sko til ulike årstider. Spesielt viktig er det å tenke over skotøyvalget sitt om vinteren - hvis ikke kan det bli en lang, vondt og kald tur ut.

Her på denne siden har vi hos Outnorth.no samlet hele vårt store utvalg av vintersko på ett og samme sted, sånn at du alltid vet hvor du skal kikke når du eller noen du er glad i trener et par nye vintersko. Her har vi nemlig vintersko til både store og små, kvinner og menn. Sjekk ut vårt store og gode utvalg allerede i dag, og oppdag god kvalitet på sitt beste.

Gode vintersko til alle anledninger

Som de aller fleste nordmenn, så elsker vi hos Outnorth.no å være ute i naturen i all slags vær, og vinteren er intet unntak. Men derfor kjenner vi også godt til det viktige behovet man har for det rette turutstyret og klærne man skal ha på seg på en kald vinterdag.

Også er det jo gjerne sånn at en tøff vandring på fjellet på vinterstid stiller noen helt andre krav til vinterskoene enn det gjør med en sval og mild vinter uten snø i byen - selv om snøfallet og kulden selvfølgelig også kan være kraftig i byen. Men uansett hvor du befinner deg og hva hensikten er, så er den det samme; når du skal bruke vinterskoene dine, så ønsker du at de skal kunne holde føttene dine varme og tørre, og du skal ha et godt grep mot underlaget slik at du ikke risikerer at du sklir, faller og slår deg.

Her hos Outnorth.no har vi derfor sørget for å alltid ha et stort utvalg av vintersko for alle anledninger og bruksområder som du måtte ha behov for når kulden melder seg og kong vinter er på vei.

Lave eller høye vintersko - hvordan velge rette vintersko?

For de aller fleste av oss er et par kvalitetssko, og da spesielt vintersko, en stor investering, og derfor er det viktig å vite hva det er man ser etter, hvilke behov man har og ha noen tanker som generelt gjør at dine nye vintersko blir en fryd å ta på seg. For vi har vel alle sammen opplevd det å ta på seg et par støvler eller vintersko som ikke passer til det du skal bruke de til? Det kan bli vondt, kaldt og det kan ødelegge enhver dag eller tur.

Her på denne siden vil du raskt oppdage at det finnes en rekke forskjellige typer vintersko. Her har vi nemlig:

Ja, generelt hva du måtte ønske deg i et par vintersko? Men hvordan vet man hva man skal velge? Kort sagt så vil for eksempel ikke lave vintersko gå så høyt opp over ankelen, og egner seg derfor ikke i veldig dyp snø. De passer derfor best i byen og i lettere terreng. Det er kaldt, vått og ubehagelig å gå snø ned i skoen, så hvis du skal gå i områder med dypere snø, så er det best å velge et par høye vintersko - og et par høye vintersko passer derfor også for de aller fleste da de også kan brukes i alle mulige terreng og miljø.

Vinterskoenes ulike materialer

Det brukes et stort antall ulike typer materialer i vintersko. De kan være laget av for eksempel skinn, semsket eller syntetisk materiale. Vintersko laget av skinn er ofte myke og bøyelige, men skinn krever en del vedlikehold for at skoene skal holde i mange år.

Mange sko bruker flere ulike typer materialer i skoene for at de skal oppnå best mulig ytelse. Sats på vanntette vintersko. Outnorth har et stort utvalg av Gore-Tex-sko som puster godt og er vanntette slik at fuktigheten transporteres bort fra foten.

Et par flotte, vanntette vintersko som holder på varmen i lave temperaturer er nødvendig for alle friluftsdamer og friluftsherrer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!