Vintersko

(358 varer)

Vi hos Outnorth elsker å være ute i naturen i all slags vær, og vinteren er intet unntak. Men en tøff vandring på fjellet vinterstid stiller helt andre krav til vinterskoene enn en sval vinter uten snø i byen. Men uansett er hensikten den samme når du skal bruke vinterskoene dine, skoene skal holde føttene dine varme og tørre, og du skal ha et godt grep mot underlaget slik at du ikke risikerer å skli og falle. På Outnorth har vi et stort utvalg av sko for alle anledninger og bruksområder.

Lave eller høye vintersko

Lave vintersko går ikke så høyt opp over ankelen og bør derfor ikke brukes i for dyp snø. De passer godt i byen og i lettere terreng. Å få snø og annet ned i skoen foretrekkes ikke, så høye sko er mest vanlig å bruke og fungerer godt uansett terreng og miljø.

Vinterskoenes ulike materialer

Det brukes et stort antall ulike typer materialer i vintersko. De kan være laget av for eksempel skinn, semsket eller syntetisk materiale. Vintersko laget av skinn er ofte myke og bøyelige, men skinn krever en del vedlikehold for at skoene skal holde i mange år. Mange sko bruker flere ulike typer materialer i skoene for at de skal oppnå best mulig ytelse. Sats på vanntette vintersko. Outnorth har et stort utvalg av Gore-Tex-sko som puster godt og er vanntette slik at fuktigheten transporteres bort fra foten.

Et par flotte, vanntette vintersko som holder på varmen i lave temperaturer er nødvendig for alle friluftsmennesker.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!