Vintersko

(139 varer)

Vi hos Outnorth elsker å være ute i naturen i all slags vær, og vinteren er intet unntak. Men en tøff vandring på fjellet vinterstid stiller helt andre krav til vinterstøvelen enn en sval vinter uten snø i byen. Men uansett er hensikten den samme når du skal bruke vinterstøvlene dine, støvelen skal holde dine føtter varme og tørre, og du skal ha et godt grep mot underlaget slik at du ikke risikerer å falle. På Outnorth har vi et stort utvalg av støvler for alle anledninger og bruksområder.

Lave eller høye vinterstøvler

Lave vinterstøvler går ikke så høyt opp over ankelen og bør derfor ikke brukes i for dyp snø. De passer godt i byen og i lettere terreng. Å få snø og annet ned i støvelen foretrekkes ikke, så høye støvler er mest vanlig å bruke og fungerer godt uansett terreng og miljø.

Vinterstøvelens ulike materialer

Det brukes et stort antall ulike typer materialer i vinterstøvler. De kan være laget av for eksempel skinn, semsket eller syntetisk materiale. Vinterstøvler laget av skinn er ofte myke og bøyelige, men skinn krever en del vedlikehold for at støvlene skal holde i mange år. Mange støvler bruker flere ulike typer materialer i støvlene for at de skal oppnå best mulig ytelse. Sats på vanntette vinterstøvler. Outnorth har et stort utvalg av Gore-Tex-støvler som puster godt og er vanntette slik at fuktigheten transporteres bort fra foten.

Et par flotte, vanntette vinterstøvler som holder på varmen i lave temperaturer er nødvendig for alle friluftsmennesker.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!