Smartwool

-
Amerikanske Smartwool er spesialister på ull, spesielt ullsokker. De produserer også undertøy, votter, luer og trøyer. Hvis du vil handle Smartwool i Norge, gjør du det enkelt hos Outnorth. I kolleksjonen fra Smartwool finner du gode og deilige ullplagg som ikke klør – for dame, herre og barn.

Smartwool

(87 varer)

Ullsokker som ikke klør


Amerikanske Smartwool ble startet i Colorado på midten av 90-tallet av Peter og Patty Duke. To skiinstruktører som begge hadde blitt lei av sokker som ikke holdt mål. Sokkene klødde og var derfor helt enkelt ikke behagelige å ha på seg. De bestemte seg derfor for å produsere sokker som var mer behagelige og myke mot huden. Siden den gang har Smartwool laget sokker i behandlet merinoull. Behandlingen gjør at sokkene ikke klør, og dessuten at de ikke krymper.Vaskeråd fra Smartwool


Med hvert produkt kommer instruksjoner om hvordan du best tar vare på sokkene eller klesplagget. Smartwool-sokker kan maskinvaskes. For å forlenge levetiden bør du vrenge dem før du legger dem i maskinen. Tøymykner bør ikke brukes ettersom dette risikerer å ødelegge de følsomme fibrene i merinoullen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!