Springyard

-
Springyard lager ulikt tilbehør til sko som for eksempel skojern, skobørster, skopleie, skolisser, innleggssåler og antisklibeskyttelse. Alt for ekstra komfort, sikkerhet og funksjonalitet.

Springyard

(33 varer)

Målet vårt hos Outnorth er å samle produkter som kan gjøre det lettere å hjelpe deg med å være ute i naturen, og å muliggjøre fartsfylte og isbelagte hverdagsaktiviteter uansett vær. SportGrip sklibeskyttelse fra Springyard er laget for deg som liker å springe litt tøffere løpeturer på glatt underlag. Sklibeskyttelsen fungerer selvsagt like godt om du skal ut på en fjelltur eller spasertur på isete underlag.

Behold formen på skoene med skoblokk

I sortimentet fra Sprinyard finnes også skoblokk som er praktiske, og mest sannsynlig skoenes beste venn. Ved hjelp av skoblokk sørger du for at skoen holder formen, og forlenger skoenes levetid. Du kan velge mellom skoblokk i sedertre eller upolert tre.

Ikke la været stoppe deg

Å la været styre valget av utendørsaktiviteter føles kjedelig. Jammen flaks at det i dag finnes en rekke produkter som gjør utfluktene dine enklere, uansett hva været har å by på. Med sklibeskyttelsen SportGrip fra Springyard kan du stole på at du holder deg på veien når det er glatt. Sklibeskyttelsen er enkel å spenne på sine egne sko, og de er utstyrte med utbyttbare knotter i slitesterkt herdet stål.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!