Stanley

(59 varer)
Stanley lager produkter for et tøft og aktivt friluftsliv. De produserer robuste mat- og drikkeredskaper av høy kvalitet og som holder livet ut.

Stanley lager produkter for et tøft og aktivt friluftsliv. De produserer robuste mat- og drikkeredskaper av høy kvalitet og som holder livet ut.

Stanley lager produkter for et tøft og aktivt friluftsliv. De produserer robuste mat- og drikkeredskaper av høy kvalitet og som holder livet ut. Et ikon Helt siden 1913 har Stanley gått fra generasjon til generasjon og produsert robuste termoser og andre mat- og drikkeredskaper. William Stanley startet virksomheten og har siden den gang endret måten varme drikkevarer konsumeres på. Han benyttet seg av vakuumisolering og styrken av stål i de termosene han produserte. Denne innovative løsningen vokser fremdeles i dag, nesten 100 år etter. Stanley Vakuum Flask har blitt et ikon. Den har overlevd et fall fra et fly på over 1200 meter og har også klart seg etter å ha blitt overkjørt av en traktor. Dessuten har den stoppet en kule. Stanleys produkter er ment å vare livet ut. De er holdbare og robuste og takler et tøft og aktivt friluftsliv.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!