Stetson

-
John Stetson flyttet fra New Jersey i starten av 1860-tallet for å lete etter gull i den amerikanske ville vesten. For å beskytte seg mot den stekende solen skapte han, med enkle teknikker, en filthatt. Westernhatten beskyttet John mot vær og natur, men på tross av det, så ble det ikke noe gull. Hatten ble derimot sentral i det senere hattefirmaet han startet da han kom hjem igjen til New Jersey. Vi kjenner firmaet som Stetson.

Stetson

(95 varer)

Er favoritt verden over

Stetsonhatter er populære og kjent over hele verden. Tiden da alle amerikanere brukte hatt, var Stetson det naturlige valget. Med en enorm historie og erfaring innen hattemakeri er Stetson et pålitelig valg når du skal kjøpe hatt.

Finn din Stetson hos Outnorth

På Outnorth finner du flere ulike hattemodeller fra Stetson. Velg mellom klassiske filthatter, vintageaktige westernhatter og capser, blant annet. Stetson har hatter for enhver smak, stil og behov med super kvalitet og design.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!