Super.natural

-
Schweiziske Super.Natural inspireres av naturen når de utformer sin design. Deres klær er en perfekt balanse mellom komfort og prestasjon, dette for å matche dine krav uansett miljø eller aktivitet. Super.Natural ble skapt for å møte behovet ved en aktiv livsstil, og anser seg selv for å være en miks av natur, teknologi og design. De entret det europeiske markedet i 2012 og har siden den gang utstyrt oss med kvalitative klær. De tar dessuten et stort ansvar når det kommer til miljøet og samhold, noe vi liker godt!

Super.natural

(77 varer)

Basisplagg av høy komfort

Super.Natural tilbyr basisplagg av høy komfort, funksjon og kvalitet. På Outnorth finner du et stort sortiment av klær, blant annet undertøy, hoodies, t-shirts og shorts. Super.Naturals undertøy består stort sett av merinoull, som har den unike egenskapen at det ikke klør samtidig som det holder deg varm når det er kaldt ute og kjølig når det er varmt.

Klær for både dame og herre

I Super.Naturals sortiment finner du klær for både herre og dame. Sats på kvalitative og behagelige basisplagg og opplev forskjellen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!