Core All Black - ID: SS014279010

SuuntoCore All Black

Mer info

Mer om Core All Black fra Suunto

Suunto Core All Black er det optimale sportsinstrumentet for alle adrenalinfylte friluftsaktiviteter. Les mer nedenfor om Suunto Core All Black. Suunto Core All Black har høydemåler: Måler forskjellen/starter på 0, loggbok, automatisk innstilling som bytter mellom alti/baro

Barometer: Stormalarm, værtrendindikator, værgrafikk

Kompass: dreieskive, digital retningsindikator, enkel å kalibrere

Dybdemåler: Maks. 10 m

Klokke: Soloppgangs-/solnedgangstider, dobbel tidsvisning, nedtelling

Annet: Tastelås, meny på 4 språk

 

Core samler inn en mengde nøyaktige data og opplysninger som hjelper brukeren med å utforske de mer usiviliserte delene av verden. Her kombineres avanserte funksjoner som høydemåler, barometer og kompass med andre anvendelige funksjoner som dybdemåler, tider for soloppgang og solnedgang samt en meny på fire språk. Stormvarsel og måling av høydeforskjell letter navigering, noe som gir bedre sikkerhet under ekstreme forhold.

Robuste Suunto Core All Black har den riktige kombinasjonen av form og funksjon for at brukeren skal kunne håndtere tøffe friluftsforhold med stil. Suunto Core Alu Blacks design er en påminnelse om at selv i roligere miljøer er friluftseventyret aldri langt unna.


I juni ble Suunto Core hedret ved en av de mest velrenommerte og tøffeste internasjonale designkonkurransene, Red dot i Tyskland. Serien fikk prisen "red dot: best of the best". I desember året før utpekte det amerikanske magasinet Men's Journal Suunto Core til årets utstyr - Gear of the year.

 

Nikkelfri


Egenskaper for Core All Black:
Vann beskyttelse: 3 ATM
Oppladbare batterier: Nei
GPS: Nei
Høydemåler: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 49.1 x 49.1 x 14.5 mm
Vekt: 64 g
Finske Suunto er verdenskjent for sine pulsklokker og sportsklokker. I tillegg til design og kvalitet gir pulsklokkene deg et fullstendig verktøy til å få mer ut av treningen. Outnorth fører et stort utvalg av klokker og pulsklokker fra Suunto, som for eksempel populære Suunto Core og Suunto Ambit2, i tillegg til masse annet tilbehør fra Suunto.

Mer fra Suunto

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!